Drinks
Flaskeøl
-
Grøn Tuborg 4,6%
Frisk og mild øl med duft af korn og afdæmpet bitterhed.
-
Tuborg Classic 4,6%
Mørk pilsnerøl med en ristet smag og lidt sødme.
-
Hancock Black Lager 5,0%
Med lagermalt - som giver en mørkere og mere fyldig øl.
-
Krenkerup Brown
Brown Ale fra markerne på Lolland. En lækker overgæret øl med noter af ristet brød, chokolade og karamel.
-
Krenkerup IPA
En ren blomsterbombe med duft af friske, knuste druer og lidt mandarin, og let bitter grape i eftersmagen.
-
Krenkerup Guld
En rigtig guldøl skabt til det gode frokostbord ! Smagen er dansk og fyldig med balance mellem sødme og bitterhed.
Fadøl
-
Hancock Høker 5,0%
Fyldig økologisk pilsnerøl fra Skive, med fast skum og lys farve. Dejlig øl til sild og salt mad.
-
Solstrejf New England IPA Øko
New England IPA med frisk humlesmag, frugt og duft af citurs og blomster. Velegnet også til mad med smag.
-
Tuborg Classic
Mørk pilsnerøl med en ristet smag og lidt sødme.
Alkoholfri øl
-
Tuborg Classic 0,0%
Efter 30 års venten er Tuborg Classic endelig kommet i en alkoholfri version.
-
Don’t Worry Pale Ale 0,5%
Gylden, ufiltreret og alkoholfri pale ale fra Bornholm, med amerikansk humle og duft af tropisk frugt.
Cider
-
Pommier Cider Demi-sec 4,5%
Halvtør og sødmefuld fransk cider med smag af søde, modne æbler. Også velegnet til fisk og kylling.
Gin tonic
-
London Dry
GOAT gin & Fever Tree Indian Tonic Water. Serveres med lime.
-
Hendrick's
Hendrick's gin & Fever Tree Indian Tonic Water, Serveres med agurk
-
Sømand GT
Navy Strength gin & Fever Tree Aromatic Tonic Water, Serveres med grapefrugt
Cocktails
-
Aperol Spritz
Aperol, Prosecco, danskvand
-
Boulevardier
Jim Beam Rye whiskey, Campari, Cocchi di Torino vermouth
-
White Russian
Stoli vodka, sødmælk, hjemmelavet kaffelikør
-
Dark & Stormy
Gosling rom, lime, Fever Tree ginger beer, Angostura bitters
-
Negroni
Plymouth Gin, Campari, Cocchi di Torino vermouth
-
Old Fashioned
Elijah Craig bourbon, sukkersirup, Angostura bitters
-
Espresso Martini
Stoli Vodka, Likør 43, hjemmelavet kaffelikør og Espresso
Vin
-
Piper-Heidsieck Champagne Cuvee Brut
Forfriskende og cremet. Lime, citron, grønne æbler, pære, fersken, nødder og brioche, hvid peber og mineralitet
-
Althea Prosecco Valdobbiadene ‘Sui Lieviti’ Brut Nature
Tør, frugtig og forfriskende med elegant aroma og god både til mad og aperitif
-
Florian Mollet Sauvignon Blanc Val De Loire
Tør og let Sauvignon Blanc fra området omkring Sancerre. Fersken, grapefrugt, stikkelsbær, lidt honning og passionsfrugt
-
Horgelus Colombard / Sauvignon Blanc
Med Colombard får Sauvignon Blanc et ekstra citrus-kick. Frisk og sprød og fortræffelig til smørrebrød, med grapefrugt og nyslået grøn i duften
-
Le Petit Laurette Du Midi Rosé
Frisk rosé på Syrah. Rød frugt, pære og æble. Mineralsk og lækkert syrlig.
-
Cave Du Château De Chenas Coeur De Granit Moulin-À-Vent
Mørk, intens og saftig. Brombær, sorte kirsebær, blåbær og skovbund. Balanceret og harmonisk med blide tanniner og dejlig tyngde
-
Meulenhof Riesling Trocken
Let, rank og tør Riesling fra Mosel. Frisk og sprød og med en lille, diskret sødme. Frønne æbler, citrus, fersken, ananas og mineralitet.
-
Umberto Cesari Laurento Sangiovese Riserva 2019
Sangiovese fra Emilia-Romagna med fylde, livlig syre og bløde tanniner.
-
Rudi Rüttger Neuleininger Sonnenberg Spätburgunder Réserve Pfalz 2019
Kirsebær, hindbær, blomme. Lidt lakrids, læder, røg og egetræ. God syrlighed, tør og med medium tanniner.
Snaps og akvavit, 3 cl
-
Boulevardens Valnøddesnaps
Smag af friskåbnede nødder med kraft, dybde og let bitterhed. Håndplukkede nødder fra Møn.
-
Boulevardens Rugbrødssnaps
Ristet, hjemmelavet kernerugbrød giver snapsen en let sødlig smag af malt og øl.
-
Boulevardens Slåensnaps
Frisk & frugtig, rød, syrlig og let bitter. Håndplukkede bær fra Odsherred. Kul- og guldfiltreret Stoli Gold
-
Boulevardens Pæresnaps
Boulevardens hjemmelavede pæresnaps med noter af vanilje og kanel.
-
Boulevardens Havtorn
Sanket på Amager Fælled.
-
Snaps Bornholm
Havtorn-Agurk-Dild Forfriskende smag af dild, afrundet havtorn og mild agurk. Fantastisk til sild og det øvrige nordiske frokostbord
-
Aalborg Dildakvavit
Let og elegant med frisk grøn dild og citron, og et strejf af anis. Velegnet til fisk og skaldyr
-
Aalborg Porse
Urter og lidt lakrids, rosmarin, sherry og eg. Let bitter, men afrundet smag, med lidt karamel og honning i eftersmagen.
-
Aalborg Taffel Akvavit
Rød Aalborg er en klassiker på hele frokostbordet. Smag af kommenfrø og lidt appelsin.
-
Aalborg Nordguld Kommen
Diskret vanilje, og rav i destillatet med eftersmag af rosmarin, fyrnåle og harpiks, også til salt og røget
-
O.P. Anderson
Svensk akvavit med kommen, anis og fennikel. 8 måneder på egetræsfad. Økologisk
-
Linieakvavit
Norsk snaps lagret på sherryfade i 18 måneder – heraf 4,5 måned mens den rejser rundt om jorden og krydser ækvator. Også velegnet til kraftigere mad