Smørrebrød

Ved allergier venligst spørg personalet

Grønt

  • Avocadomad 85,-

    Avocado med agurk, drys med sesam, chili og frisée salat

  • Kartoffelmad 95,-

    Kartofler med grøn mayo og friterede løgringe, syltede rødløg og mørk sennep

Fisk

  • Sildemad 95,-

    Gammeldags marineret sild med syltede sennepskorn, rå rødløg, dild og tallerkensmækker

  • Stegt sild 125,-

    Hjemmelavet stegt sild med syltede rødløg og dijonnaise

  • Karrysild 95,-

    Hjemmelavet karrysild med æg og æble

  • Fiskefilet 115,-

    Lun fiskefilet med hjemmelavet estragon remoulade

  • Æg og rejer 105,-

    Æg med håndpillede rejer, agurk og grøn mayo

Kød

  • Rullepølse 85,-

    Rullepølse med rå rødløg, sky, karse, syltede sennepskort og dijon

  • Boulevardens Roastbeef 115,-

    Boulevardens roastbeef på rugbrød med peberrod, hjemmelavede friterede løgringe og pickles

  • Hønsesalat 105,-

    Hønsesalat rørt med kryderurter, bacon, syltet grøntsager og purløg på toppen

  • Cæsarmad 105,-

    Ovnstegt kylling, frisée salat med cæsardressing, brødcroutoner og parmesan

  • Tartar 135,-

    Tatar af okseinderlår på rugbrød med misomayo, syltede jordskokker, tallerkensmækker og revet peberrod

Ost og sødt

  • Ostemad 95.-

    Gammel knas fra ARLA Unika, rugbrødsknas med appelsin

  • Potkæs 95,-

    Arla unika Gammel Knas og Blå Grubé blåskimmelost i rom, serveret med syltede kumquats og sprøde rugbrødskiks

  • Pålægschokolademad 75,-

    Mørk chokolade, rugbrødsknas med solbær og havsalt

  • Ostetallerken 145,-

    Varm brie med rosmarin og rosenpeber. Gammel knas fra ARLA Unika, rugbrødsknas med appelsinsirup . Thise Blå Grubé Blåskimmel 60+ Lagret, med pæremarmelade.

Dessert

Ved allergier venligst spørg personalet

  • Gammeldags æblekage 85,-
  • Citronfromage 85,-

    Forfriskende klassiske

  • Chokoladeemousse 85,-

    med chokoladecookie knas med syltede kumquats og flødeskum

  • Pære Belle Helene 95,-

    med chokolademousse, chokoladecookie knas og vaniljeis

  • Dagens dessert 85,-

    Spørg personalet